Servis računalnikov

Potrebujete računalniško pomoč?

Pokličite nas na 041/916-065 ali nam pišite na info@rusco.si

Pokličete nas lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro.

Nudimo:

Popravila in nadgradnja računalnika

Nudimo popravila programskih in strojnih napak računalniške opreme. S testiranjem in diagnostiko odkrijemo vzrok težave nato vam sporočimo, kako najlažje in najceneje odpraviti napako. Po potrebi zamenjamo strojno opremo računalnika ali odpravimo programsko napako. Podjetjem, ki so odvisna od delovanja računalniške opreme, priporočamo pogodbeno vzdrževanje.

Zaščita in shranjevanje

Če ne želite izgubiti vseh vaših dragocenih datotek, slik, glasbe in video posnetkov ali službenih datotek, vam pomagamo vzpostaviti samodejno varnostno kopiranje datotek na DVD, omrežni ali zunanji disk. Nudimo vam tudi trajno brisanje podatkov z diska, če računalnika ne boste več uporabljali.

Omrežje in internet

Svetujemo, kaj je potrebno kupiti za nemoteno delovanje računalniškega omrežja. Poskrbimo za postavitev varnega in zanesljivega računalniškega omrežja, kamor lahko priklopite računalnike, mobitele, televizije in druge elektronske naprave, ki omogočajo povezavo v računalniško omrežje. Vsem napravam omogočimo povezavo v internet. Poskrbimo, da si lahko tiskalnike, datoteke in druge elektronske naprave delite znotraj omrežja. Tako potrebujete le en tiskalnik znotraj omrežja. Postavimo tudi WiFi-brezžično omrežje, ki ga zaščitimo z geslom.

Osnovno delovanje računalnika in zaščita

Če želite, poskrbimo za osnovno delovanje računalnika. Namestimo operacijski sistem(Windows in druge sisteme) in gonilnike. Pridemo tudi na dom ali v pisarno, kjer vam priklopimo računalnik in ga povežemo z internetom. Lahko vam namestimo tudi zaščito, s katero se izognete virusom in vohunskim programom, ki napadalcem omogočijo dostop v vašo spletno banko. Po potrebi vam namestimo dostop do domače ali službene e-pošte, certifikate in program za uporabo spletne banke in druge programe po želji.

Svetovanje pri nakupu računalniške opreme 

Ko kupujete novo ali rabljeno računalniško opremo ali kakšno drugo elektronsko napravo, se obrnite na nas. Svetujemo vam pri nakupu in vas s tem obvarujemo pred trgovskimi prevarami, s čimer lahko prihranite veliko denarja.

Več o naši ponudbi si lahko ogledate v ceniku.